N'toko

N'toko

 |  Mladina 48  |  Žive meje

Neformacija

Ne preostane mi drugega, kot da čestitam genialnim PR-strategom in novinarjem za njihov enkraten dosežek: uspelo jim je prepričati Slovenijo, da svoje delavce doživlja kot grožnjo, direktorje pa kot njihove žrtve

Beseda »spremembe« je definitivno najbolj vroči buzz word v slovenski politiki ta trenutek. Politiki so doumeli, da ima javnost poln kufer vsega in od njih dejansko pričakuje, da bodo stvari odslej potekale drugače. Spremembe so hit jesen/zima 2014 in nihče si ne sme privoščiti, da ga volivci vidijo kot protispremembno naravnanega. Vedno v koraku z željami potrošnikov so strankarske PR-službe stopile v akcijo in praktično vsako dejanje njihovih šefov poskusile prikazati kot »dolgo pričakovano reformo«, »razbijanje statusa quo«, če ne že kar kot revolucijo. Tako so ustvarile vzdušje, v katerem so morebitni nasprotniki vladnih ukrepov vedno videti kot zaviralci napredka in nostalgiki po starih časih. Če nočete biti antichange, ste torej lahko lepo tiho in pustite vladi, da opravi svoje nujno reformatorsko poslanstvo.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.