Tamara Kajtazović

27. 3. 2015  |  Mladina 13  |  Družba

Enakost na udaru

Zbiratelji podpisov za referendum še proti enakosti spolov?

Pozor, otroke je treba zavarovati pred krivoverskimi nauki (fotografije naslovnice Domovine na stojnici, kjer zbirajo podpise za razpis referenduma)

Pozor, otroke je treba zavarovati pred krivoverskimi nauki (fotografije naslovnice Domovine na stojnici, kjer zbirajo podpise za razpis referenduma)
© Borut Krajnc

»Drži se mali! Danes imate na urniku teorijo spola,« se glasijo besede zaskrbljenega očeta s karikature na naslovnici časopisa Domovina. Ob njem stoji deček v oklepu, ki se prestrašen odpravlja v šolo. Kot da bi ga morali z oklepom zavarovati pred krivoverskimi nauki.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.