Goran Kompoš  |  foto: Miha Fras

 |  Mladina 38  |  Kultura  |  Dogodki

Metalska glasba za sladokusce

Klub Gromka je obiskala skupina Philm z legendarnim bobnarjem Davom Lombardom

Dave Lombardo (v sredini), ki je metalce nekoč razčupaval pri thrashmetalskem prvaku Slayerju, je s Philmom očitno dobil nov zagon

Dave Lombardo (v sredini), ki je metalce nekoč razčupaval pri thrashmetalskem prvaku Slayerju, je s Philmom očitno dobil nov zagon

Prejšnji petek je ljubljanska Metelkova gostila dva legendarna glasbenika, ki sta v zadnjih desetletjih zaznamovala vsak svoje žanrsko področje. V Channelu Zero je rejverje razplesal Radioactive Man, sicer tudi polovica vplivnega dvojca Two Lone Swordsmen, brez katerega bi bil britanski electro precej siromašnejši. Še bolj vroče pa je bilo v klubu Gromka, kjer je metalce razčupal ustanovni član thrashmetalskega prvaka, skupine Slayer, eden najbolj cenjenih in najvplivnejših bobnarjev Dave Lombardo, ki se je tokrat predstavil s sedanjo zasedbo Philm.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.