Damjana Kolar

 |  Kultura

REJVikend

Klubsko dogajanje v petek, soboto in nedeljo.

Petek, 18. december 

V Klubu Zoo v Ljubljani bo od 20.00 dalje potekalo praznovanje 1. obletnice. Nastopili bodo: Dejan Miličević, Aneuria b2b Fraku, Urban Jeram b2b Daniel Greenx, Symann Ulix...

qOa6RXeFrvE

V Orto baru v Ljubljani bosta ob 21.00 nastopila italijanska gosta DJ Peloso X3M & DJ Bartolomeo UP2BIT Brisacci.

1SfCOyJzvdQ

V Bazenu v Kranju bo od 22.00 dalje potekal večer Totemantrika, na katerem bodo nastopili: Yamaga (Fra), Stikk (Hr), Tymja & Skoknipalokni (Slo), N.eo (Slo), Nibiru (Slo).

V Channel Zero na Metelkovi v Ljubljani bodo ob 23.00 v okviru serialke Tehnični pouk nastopili: Lifecutter live, Dodecahedragraph live, Schrauff (Elements, RŠ), Nitz (Synaptic), CИHИ (Sonica, Biomechanics). VJ: E=mc2

V Klubu K4 v Ljubljani bodo ob 23.00 v okviru večera DrumWise nastopili: Roni Size & Dynamite MC, Kodin (EatBrain/Hr), Danaja, Lunic. Na malem odru pa bodo vrteli: Roots In Session, Reggaemylitis Sound, LionShine.

Da66kGbNQhU

V Gala hali na Metelkovi v Ljubljani bodo ob 23.00 v okviru večera kolektiva Synthetic Dialog nastopili: DJ Shru, Deep3p, Plasmatic, Parun Huska (Synthetic Dialog, Spirala), Somatik (Synthetic Dialog).

QUkFNz3_tmk

V Ambasadi Gavioli v Izoli bodo ob 23.00 na zabavi ob 20. letnici delovanja nastopili: Umek, Sputnik, Lemon, Psiho, Paolo Barbato.

5FKfa0ac3OE

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo ob 23.00 v okviru Kurzschluss nastopil nizozemski mojster avantgardne elektronike Joris Voorn + Alexserra, Deyco, Stanny Abram.

myCN7WrxGuQ

Sobota, 19. december

V Centralni postaji v Ljubljani bosta ob 22.00 v okviru večera SoulTrain nastopila DJ K'Pow in DJ Sunny Sun.

V Gala hali na Metelkovi v Ljubljani bo ob 23.00 potekal back to back DJ set, na katerem bosta nastopila Shekuza in Nubis.

6JmLGUphe8A

Nedelja, 20. december

V Klubu Tiffany na Metelkovi v Ljubljani bo od 20.00 dalje potekal Referendum After Party, na katerem bodo nastopili: DJ Duki, DJ Protein in Salome.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.