Zrežirani alkotest

Zloraba policije je huda obtožba, objektivna preiskava obtožb z zamudo pa prav tako

Minister Boris Koprivnikar v avtomobilu, katerega sliko so si pošiljali policisti, da bi ga na cesti lažje ustavili

Minister Boris Koprivnikar v avtomobilu, katerega sliko so si pošiljali policisti, da bi ga na cesti lažje ustavili
© Borut Krajnc

Medtem ko je minister Boris Koprivnikar s svojim bendom nekega novembrskega večera nastopal v škofjeloškem lokalu, je v zaprti skupini na Facebooku tekla razprava med člani Sindikata policistov Slovenije: »Evo s patruljo sem zmenjen, da gredo pogledat, če je BMW parkiran v bližini. V glavnem, sta navdušena nad idejo in če je avto tam, počakata do jutra če je treba.« »Patrulja sporoča, da je vozilo parkirano pred pubom.« In potem ko so policisti ministra ustavili in opravili alkotest: »Svaka čast fantom, da so ga počakali.« »Vidim, da je Kopriva še vedno na prostosti. Res škoda, bo pa drugič več sreče, pomembno je, da se zaveda, da ga poznamo.« »Če je šla informacija iz naših krogov ven, se moramo zavedati, da smo naredili pizdarijo in da lahko koga spravimo v kakšen postopek.« To je nekaj izmed dokazov o dogovorih med člani in predsednikom Sindikata policistov Slovenije Zoranom Petrovičem o načrtnem sledenju in postavljanju zasede predstavniku nasprotne pogajalske strani, ministru za javno upravo Borisu Koprivnikarju, ki so se te dni pojavili v javnosti.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.