Klemen Košak

18. 3. 2016  |  Mladina 11  |  Politika

Skupaj izkoriščajmo

Nehajmo le spodbujati in raje spremenimo stvari

Ponosni Pahor v času predvolilne kampanje po napornem delu v podjetju, ki izkorišča svoje delavce

Ponosni Pahor v času predvolilne kampanje po napornem delu v podjetju, ki izkorišča svoje delavce
© Facebook, Borut Pahor

Borut Pahor je v kampanji pred volitvami za predsednika republike, ki jo je poimenoval SKUPAJ – spodbujamo drug drugega, delal kot komunalni delavec, gradbeni delavec, mesar, gozdar, avtomehanik, zlagal je nogavice, pakiral kislo mleko … Novembra 2012 je en dan obdeloval hlode v Starem trgu pri Ložu, v poslovni enoti Marof trade Gozdnega gospodarstva Postojna. V tej tovarni so prejšnji teden inšpektorji finančne uprave v spremstvu policije in delovnih inšpektorjev opravili obsežno preiskavo. Med akcijami zaradi domnevnih kršitev delavskih pravic tako velike akcije organov pregona še nismo videli, a to je bilo vse, kar je bilo na njej presenetljivega.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.