Joey Skaggs

Prosim, da ga vprašate-če bo mogoče, kje on vidi MEJO - da se neha hecati - "hecati" z drugimi. Kajti ko (tudi hec prestopi mejo, postane resen in nevaren, saj postane sam svoje nasprotje ).  Vprašajte ga, ali se zaveda, kako njegove t.i. "potegavščine" lahko vplivajo na tistega, ki se heca iz njega. Ali se zaveda, da lahko sproži kepo, ki se začne kotaliti navzdol po hribu in ima lahko na koncu neslutene razsežnosti ?

Kaj misli o tem, da bi se "hecal" in delal potegavščine NA SVOJ RAČUN? Da bi se norčeval iz sebe - v odnosu do tistega, ki ga ima zdaj za predmet svojih potegavščin?!  Da bi rekel recimo:  Joj, kako sem jaz neumen, da ne razumem, zakaj oni počne ... to kar pač počne ?!?!

In bi morda zbral POGUM, da vpraša (recimo ISIS) zakaj delajo kar delajo-na osebnem nivoju?!) Da bi imel j.jca, da izpostavi sebe in svoje življenje za to, da pride do resnice? Da bi TVEGAL VSE, da bi prišel do odgovora-SPOZNANJA?

Ne želim biti groba, a menim, da je ZRELI način za "hecanje" v tem, da se hecaš iz svojih napak in jih POPRAVLJAŠ - tako doprineseš razvoju sebe in sveta. Sicer si le še en proizvajalec entropije več.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.