Borka

 |  Mladina 32  |  Kultura  |  Plošča

Gucci Mane: Everybody Looking

2016, Atlantic 

Po treh letih za zapahi je kralj, oče trapa Gucci Mane novo ploščo posnel značilno, v le šestih dneh. Sedmi dan je počival. Posnel jo je doma, saj prestaja še trimesečni hišni pripor, največ govora o njegovi vrnitvi pa sodi v rumeni tisk: Guwop je shujšal, začel se je smejati, govoriti razumno, skratka, zdrav je in ni več odvisnik od drog. Svetli, novi, pozitivni Gucci. Album Everybody Looking zveni na hitro narejeno, a je tudi povsem kompakten, tematsko unitarističen, na trenutke duhovit ali surovo reflektiven. Z vsemi klišeji trapovske produkcije in bahaštva. Čeprav bodo številni kategorično trdili, da je trezen brezvezen, na projektu, ki se ne vleče in na katerem slišimo le tri goste, Kanyeja, Draka in Young Thuga, deluje sveže.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.