Zadnji dnevi

Donald Trump lahko počne, kar hoče, le dojenčka ne sme užaliti.

Donald Trump med govorom v Virginiji, kjer je mamici zabrusil, naj iz dvorane odnese jokajočega dojenčka.

Donald Trump med govorom v Virginiji, kjer je mamici zabrusil, naj iz dvorane odnese jokajočega dojenčka.
© Profimedia

Donald Trump se tali. Najprej je užalil starše padlega ameriškega vojaka, sicer muslimana, potem demokracijo, češ da bodo demokrati 8. novembra ukradli volitve (in potem bo ljudstvu, ponosnemu na pravico do orožja in samoobrambe, ki mu ju jamči II. amandma ustave, preostal le še atentat na Hillary Clinton, je namignil), nazadnje pa še dojenčka, ki je jokal na njegovem predvolilnem shodu v Ashburnu (Virginia): »Odnesite ven tega dojenčka!« Jasno, ratingi so mu strmo padli. Američani preveč ljubijo družinske vrednote, da bi prenesli žalitev dojenčka. Otroka nikar!

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.