Goran Kompoš  |  foto: Matej Pušnik

19. 8. 2016  |  Mladina 33  |  Kultura  |  Dogodki

Primerljiv s svetovnimi velikani

Haiku Garden je na Trnfestu vnovič dokazal, da je eden najbolj vročih domačih bendov

Če gre ministrstvu za kulturo resnično za spodbujanje domače glasbene kreativnosti, naj Haiku Garden pomaga pri organizaciji kakšne evropske turneje.

Če gre ministrstvu za kulturo resnično za spodbujanje domače glasbene kreativnosti, naj Haiku Garden pomaga pri organizaciji kakšne evropske turneje.

Čeprav je še pred kakšnim mesecem kazalo, da tradicionalnega poletnega festivala Trnfest letos ne bo, je njegovemu organizatorju, KUD France Prešeren, tik pred zdajci vendarle uspelo sestaviti program, ki bo za obisk najbolj znanega vrta v ljubljanski soseski Trnovo verjetno marsikoga zmotiviral tudi v letošnjem avgustu. Tega, da se organizatorji ukvarjajo z vrsto težav, ki so se jim nabrale v preteklih letih, vsekakor ni bilo opaziti prejšnji petek, ko je tam nastopila domača zasedba Haiku Garden. Kvartet si je v letu in pol obstoja namreč nabral že lepo število privržencev, ti pa so skupaj s kakšnim naključnim obiskovalcem skoraj povsem napolnili prizorišče in skupaj z bendom ustvarili zelo lep koncertni večer.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.