Petra Tihole

 |  Mladina 36  |  Kultura  |  Dogodki

23-letnica AKC Metelkova mesto, vsi klubi na Metelkovi, Ljubljana

09/09 — 10 /09

Velikega vsemetelkovskega slavja se v petek lahko udeležite za enotno vstopnino deset evrov. V Gala hali bodo od 20. ure igrali varovanci založbe Kapa, ujamete lahko The Canyon Observer, Čao Portorož, pripravljajo pa tudi bend presenečenja, novo ime pri založbi. V Menzi pri koritu se obeta rock fest, nastopil bo tudi Zoran Čalić Band ( Ex-Majke), v Gromki bodo še okrepili rokovski vajb, tam lahko med drugim ujamete stoner rokerje Reverand Haze. V Nočni izložbi Pešak pa v oknih občudujete dela Tine Drčar. Od 16. ure se v Jalla Jalli lahko udeležite turnirja v old school videoigrah. Slavje se bo nadaljevalo tudi v soboto, ko bodo vsi dogodki brezplačni.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.