Petra Tihole

 |  Mladina 37  |  Kultura  |  Dogodki

Nagib na oder, več lokacij, Maribor

20/09 – 23/09

Tretji festival Nagib na oder bo odprl projekt Obetavno!. Na Malem odru Narodnega doma bodo plesalec Loup Abramovici, glasbenik Tomaž Grom ter režiser in intermedijski umetnik Janez Janša izvedli performativno situacijo, ki jo boste lahko pomagali oceniti naslednji dan prek radijskih valov. In sicer ob Kaji Kraner, Katji Kosi ter Alji Lobnik v okviru kritiško-teoretskega dogodka Glas podzemlja. V okviru festivala si lahko ogledate še predstavo Generacije. Nastopajoči v predstavi so se znašli na pomembni življenjski prelomnici, saj počasi vstopajo v odraslo življenje. Druženje v okviru festivala zaokrožuje okrogla miza na temo avtorskega dela.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.