Klemen Košak

14. 10. 2016  |  Mladina 41  |  Politika

Novi izgovori

Naj revni sami poskrbijo zase

Radio Val 202 in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje že več let vodita projekt Botrstvo, prek katerega zbirata donacije za revne družine. Vsak teden zato na radiu namenijo eter pretresljivim izpovedim staršev in otrok o tem, kako je živeti z zelo malo denarja. Prejšnji teden so v oddaji spregovorili vzgojiteljice in vzgojitelji, ki skrbijo za otroke na letovanjih. Novinarka Jana Vidic je nasproti ganljivim pripovedim o otrocih, ki na počitnice hodijo brez staršev, ker so ti preveč revni, postavila odločitev poslancev koalicije o subvencioniranju šolskih kosil.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.