Petra Tihole

17. 2. 2017  |  Mladina 7  |  Kultura  |  Dogodki

Sonoseizmična Zemlja, Projekti prostor Aksioma, Ljubljana

Odprtje 22/02 ob 19. uri

© arhiv organizatorja

Intermedijska umetnica in raziskovalka živih sistemov Saša Spačal ter kuratorka Ida Hiršenfelder, ki kot avtorica deluje v polju zvočne in intermedijske umetnosti, se večkrat lotevata skupnih projektov. V Ljubljani tokrat predstavljata delo, ki sta ga pred dvema letoma zasnovali v okviru Mednarodnega računalniškega festivala v Mariboru. Njuna instalacija Sonoseizmična Zemlja predstavlja naš planet v dobi antropocena in nam omogoča vstop v čutno in otipljivo razmerje med človekom in planetom ter posledicami, ki jih imajo na planet naša dejanja (podnebne spremembe, izguba biodiverzitete, onesnaženosti morja, kopnega in zraka, izkoriščanje naravnih virov, osiromašenje zemeljskih virov).

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.