Goran Kompoš  |  foto: Urban Cerjak

 |  Mladina 16  |  Kultura  |  Dogodki

Premierno gretje z bojlerjem

Prvi Boiler Room na naših tleh ali kako je našim glasbenikom v živo prisluhnil ves svet

Zasedba Niplodok je zapihala predvsem na duše elektronskih nostalgikov.

Zasedba Niplodok je zapihala predvsem na duše elektronskih nostalgikov.

Noč s prejšnjega petka na soboto, preživeta v ljubljanskem klubu K4, se bo nedvomno vpisala med letošnje odmevnejše klubske dogodke pri nas, čeprav med nastopajočimi ni bilo zvezdniških imen. Glavna atrakcija je bil tokrat namreč kar gostitelj, dobro znan vsem, ki se tako ali drugače srečujejo s sodobno klubsko kulturo. Ja, naposled smo dočakali, da je Boiler Room, ključna platforma za žive spletne prenose najrazličnejših klubskih, koncertnih in sorodnih dogodkov, prek katerih lahko spremljamo aktualne glasbene zapovedi z vseh koncev sveta, oddajal iz Slovenije. Pa smo pogrešali kakšnega zvezdniškega didžeja? Pravzaprav ne. Za to je poskrbela sedmerica oziroma kar deveterica vidnih domačih producentov elektronske glasbe in didžejev, katerih spretnosti in glasbene izbore je v neposrednem prenosu spremljalo tudi mednarodno občinstvo. No, pa tudi zamudniki, ki so ostali pred vrati povsem napolnjenega kluba.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.