Izak Košir

 |  Mladina 3  |  Kultura  |  Dogodki

Pohujšanje v dolini Šentflorjanski, Cankarjev dom, Ljubljana

26/01—09/05

© Arhiv organizatorja

Knjiga Ivana Cankarja Pohujšanje v dolini Šentflorjanski je ponarodela, ime »doline« pa je postalo sinonim za našo državo, kadar o njej govorimo kritično oziroma negativno. Večno aktualna zgodba govori o zaplankanem kraju, v katerem se bojijo prišlekov oziroma vsega tujega. Ob spominjanju stote obletnice smrti pa bo dočakala novo gledališko uprizoritev. Ambiciozno koprodukcijo, ki je po Iliadi ter Vojni in miru že tretje veliko sodelovanje Cankarjevega doma, SNG Drame Ljubljana in Mestnega gledališča ljubljanskega, je na oder postavil režiser Eduard Miler, v njej pa med drugim igrajo Uroš Smolej, Maša Kagao Knez, Igor Samobor, Iva Krajnc Bagola in Nik Škrlec.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.