Peter Petrovčič

19. 1. 2018  |  Mladina 3  |  Politika

Čas dela za Zobca

Posnetki incidenta med vrhovnim sodnikom in pravosodnim policistom bodo v skladu z zakonom uničeni

Slabo leto dni sodišče varujejo pravosodni policisti in ne varnostniki, prosto po Zobcu pa naj bi pravosodni policisti »poniževali sodnike«

Slabo leto dni sodišče varujejo pravosodni policisti in ne varnostniki, prosto po Zobcu pa naj bi pravosodni policisti »poniževali sodnike«
© Borut Krajnc

»Namen pravosodnih policistov ob vhodu v sodno palačo ni zagotavljanje varnosti, ampak poniževati določene, v glavnem vse sodnike. Jih poniževati, delati razlike, sodnike narediti ponižne,« je pred dnevi dejal nekdanji ustavni, zdaj vrhovni sodnik Jan Zobec. Ponovno je, tokrat na nacionalni RTV, spregovoril o incidentu s pravosodnim policistom, ki se je zgodil pred časom pri vhodu v sodno palačo v Ljubljani, in spet predstavil svoje videnje tega dogodka.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.