Izak Košir

 |  Mladina 23  |  Kultura  |  Dogodki

the lovest, revisited, Ravnikar Gallery Space/Kino Šiška, Ljubljana

08/06—10/06

Projekt the lovest je med letoma 2011 in 2014 razburkal domačo umetniško sceno. Vsebinsko je šlo za nadaljevanje projekta I’m Culture, s katerim je vizualni umetnik JAŠA zaznamoval trienale sodobne umetnosti U3 leta 2010, potem pa je v Moderno galerijo redno vabil novo, mlajše občinstvo. Eksperimentu, ki se je ne glede na koncert, ples, performans ali vsesplošno norenje vedno končal z vratarjevim vzklikom: »Muzej se zapira.«, se Jaša zdaj poklanja s projektom the lovest, revisited, ki obsega razstavo umetniških plakatov v Ravnikar Gallery Space in kratki dokumentarni film, katerega premiera bo na dan otvoritve razstave v Kinu Šiška (na projekcijo vas bo izpred galerije ob 20.15 odpeljal brezplačen avtobus).

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.