Uredništvo

 |  Kultura

Za koncert 2Cellos v Kopru prodali že več kot 11.000 vstopnic

Slovensko-hrvaški crossover duo je prodajna uspešnica pri nas in po svetu

Za koncert največje slovensko-hrvaške crossover atrakcije 2Cellos, ki bo 29. junija nastopila na velikem open air spektaklu na samo za to priložnost posebej pripravljeni poletni areni na prostem ob stadionu Bonifika v Kopru, je doslej prodanih že več kot 11.000 vstopnic. Presenetljivo veliko za koncert zunaj Ljubljane ter presenetljivo veliko za domačega izvajačca

Organizatorji so dogodek poimenovali kot "največji poletni dogodek v Sloveniji" ter poudarili, da se vstopnice ne prodajajo zgolj znotraj slovenskih meja, temveč tudi v sosednjih državah, denimo v Italija, na Hrvaškem in v Avstriji. Klasično izobražena violončelista Luka Šulić in Stjepan Hauser bosta tudi na Obalu predstavila svoje največje uspešnice (oziroma priredbe že prej znanih uspešnic), s katerimi sta zaznamovala svojo kariero.

2Cellos, ki sta lani izdala album filmske glasbe z naslovom Score, je na koncertnih odrih do zdaj videli več kot 10 milijonov gledalcev.

Njun povratek v Slovenijo prihaja po razprodanih koncertih na najprestižnješih svetovnih odrih, kot so Royal Albert Hall, Radio City Music Hall, Red Rocks in številni drugi. Pred nekaj tedni sta izdala singel Perfect, uspešnico Eda Sheerana.

2Cellos, ki sta lani izdala album filmske glasbe z naslovom Score, je na koncertnih odrih do zdaj videli več kot 10 milijonov gledalcev, na portalu YouTube pa sta namnožila že 650 milijonov ogledov (od tega  zgolj za hit AC/DC Thunderstuck več kot 100 milijonov). Impresivno, ni kaj. 

qew2m1UdbXk

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.