Izak Košir

10. 8. 2018  |  Mladina 32  |  Kultura

Spregledani zvezdnik

Zakaj so slovenski mediji ignorirali Chrisa Jericha?

Razigrani Chris Jericho (v sredini) in njegova zasedba Fozzy na odru Kina Šiška

Razigrani Chris Jericho (v sredini) in njegova zasedba Fozzy na odru Kina Šiška
© Aleš Rosa/Kino Šiška

V Sloveniji pogosto bentimo, da pri nas ne koncertirajo glasbeniki, ki so trenutno svetovne zvezde, temveč zgolj tisti, katerih zvezda je zašla že pred nekaj desetletji. Do gostovanj odsluženih zvezd smo vedno znova kritični tudi novinarji, ki glasbene dogodke redno obiskujemo, saj so za intervjuje zaradi tega na voljo skoraj sami glasbeniki, ki so vrhunec slave doživeli že v osemdesetih, sedemdesetih in celo šestdesetih letih prejšnjega stoletja. S tem sicer ni nič narobe, očitno se na našem koncertnem trgu nostalgija dobro prodaja, saj so ti nastopi še vedno več kot zadovoljivo obiskani. To pa nas pripelje do zanimive zgodbe, ki se je prejšnji teden dogajala v Ljubljani in pravzaprav še največ pove o slovenskih medijih.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.