Peter Petrovčič

12. 10. 2018  |  Mladina 41  |  Politika

Begunci niso privilegirani …

… pa bi morali biti

Protesti, kakršen je bil recimo tisti v Metliki, so v veliki meri posledica širjenja strahu in neresnic o ljudeh, ki prihajajo

Protesti, kakršen je bil recimo tisti v Metliki, so v veliki meri posledica širjenja strahu in neresnic o ljudeh, ki prihajajo
© Tomislav Urh

Pred dnevi je javnost razburil članek v Slovenskih novicah Bančni izpisek migranta v Sloveniji: toliko je prejel na račun, v katerem so objavili bančni izpisek, ki naj bi dokazoval, da je neki migrant od države za en mesec prejel 1248,56 evra, torej več od povprečne neto plače. Ta izpisek so na Twitterju in drugih družabnih omrežjih poobjavili nekateri politiki.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.