Stanka Prodnik

 |  Mladina 30  |  Kultura  |  TV

Naše zdravje, naše sanje

Z manjših televizij je na Planet prilezla sumljiva oddaja

O težavah s srcem in ožiljem, kot bi prodajali čudežne ribežne.

O težavah s srcem in ožiljem, kot bi prodajali čudežne ribežne.

Na televiziji Planet Plus, dodatnem kanalu televizije Planet, so nas v torek razveselili z oddajo Vaše zdravje, naša skrb, v napovedniku »oddajo, namenjeno izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri«. Že začela se je razburljivo, saj smo posumili, da voditeljici Ljubici Spurej Jazbinšek niso zaupali imena oddaje, ko nas je pozdravila »v naši in v vaši tržnici« (kar se je sicer izkazalo za bolj resnicoljubno). Nadaljevala je, da je to svetovalna oddaja, v kateri bodo svetovali, kako si na povsem naraven način lahko pomagamo sami. Če ne že dotlej, smo zelo kmalu sklenili, da bi bilo najbolj naravno in zdravo izklopiti televizor. Tema oddaje so bila obolenja srčno-žilnega sistema, edina gostja pa je prišla iz menda izjemno uspešnega družinskega podjetja Biovis. Aida Budimlić se je predstavila kot strokovna sodelavka, ki je vsak dvom o tem, da je usposobljena za televizijsko »kramljanje in predvsem svetovanje ljudem« o njihovih srčno-žilnih sistemih, razblinila s tem, da je nekoč imela tudi sama neke zdravstvene težave.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.