Uredništvo

 |  Politika

Do štirimilijonskega posla v Sloveniji je srbskemu podjetju pomagal član stranke SNS

Slovenija bo na meji s Hrvaško postavila dodatnih 40 kilometrov panelne ograje z rezilno žico. Posel, vreden 4,5 milijona evrov, je na razpisu dobilo srbsko podjetje, za katerega je dokumentacijo vložil Teodor Goznikar, član stranke SNS in desna roka poslanca Zmaga Jelinčiča. 

Zmago Jelinčič, poslanec in poslovnež

Poslanec Zmago Jelinčič je strankarski kolega in tesen sodelavec Teodorja Goznikarja
© Matej Leskovšek

Pop TV poroča, da je bo Slovenija na meji s Hrvaško postavila dodatnih 40 kilometrov panelne ograje z rezilno žico. Posel, ki je vreden štiri milijone in pol, je na javnem razpisu dobilo srbsko podjetje Legi SGS. Dokumentacijo za podjetje je vložil Teodor Goznikar, desna roka prvaka SNS Zmaga Jelinčiča, poročajo novinarji Pop TV

Kot navajajo na Pop TV naj bi bili na ministrstvu za javno upravo precej presenečeni, ko so v srbski dokumentaciji zagledali slovensko ime (Teodor Goznikar). Slednji je vložil dokumentacijo za srbsko podjetje Legi SGS.

Bo Goznikar tudi uradni zastopnik omenjenega srbskega podjetja v Sloveniji, saj Legi SGS pri nas že ustanavlja svojo podružnico?

Pop TV je želel tudi izvedeti, ali bo Goznikar, sicer član SNS, pri nas tudi uradni zastopnik omenjenega srbskega podjetja, saj Legi SGS v Sloveniji že ustanavlja svojo podružnico, a ga niso uspeli priklicati. 

Po neuradnih informacijah, ki jih navaja Pop TV, bo 40 kilometrov nove ograje sicer romalo v občine Ilirska Bistrica, Kostel in Metlika, torej tja, kjer je prehodov migrantov največ.

Več bomo o tem pisali v petkovi Mladini ... 

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.