Izak Košir

 |  Mladina 39  |  Kultura  |  Dogodki

Shortparis, Kino Šiška

27/09 ob 20.00

Po nastopu na lanskem festivalu MENT Ljubljana se k nam s samostojnim koncertom vrača eden najaktraktivnejših ruskih koncertnih bendov, Shortparis. Fantje se bodo v Šiški ustavili na svoji prvi evropski turneji, v sklopu katere polnijo klube od Varšave do Liverpoola. Shortparisovi provokativni glasbeni rituali se odražajo v raznovrstnih izraznih oblikah, od skladb in videospotov do performansa. Temačne elektronske zvoke, ki jih pod poveljstvom karizmatičnega pevca Nikolaja Komjagina izvaja petčlanska zasedba s kar dvema bobnarjema, so pri britanski spletni reviji The Quietus označili za »ambiciozne, neverjetno pretenciozne, erotične, vznemirljive, nemogoče za popredalčkati, rahlo odklonske, zabavne za ples in nabite z revolucionarnim potencialom«.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.