Saša Eržen

 |  Mladina 40  |  Kultura  |  Hudo

Natikač s krtačo

Nega stopal brez napora

© Arhiv Mladine

Če se težko ali neradi sklanjate in se vam, kadar stojite pod prho ali ležite v kadi, zdijo vaša stopala neverjetno daleč, lahko za pomoč pri njihovi negi uporabite posebno obuvalo. Plastični natikač s ščetinasto notranjostjo, ki ni namenjen hoji, temveč negi stopal, vas bo odrešil sklanjanja, stanja na eni nogi ali vratolomne telovadbe med kopeljo. S pomočjo priseskov na podplatu natikača slednjega pred uporabo pričvrstite na tla ali stranico kadi, po uporabi pa na kopalniške ploščice, da se odcedi. Ko boste z njim med prhanjem ali kopanjem pošprudlali stopalo, mu boste privoščili tako masažo kot piling ter ga ponegovali od pete do prstov. Več kot tisoč ščetin različnih debelin in dolžin stopalo zmasira ter obdela z vseh strani, s pomočjo ščetin na plastičnem paščku bo poščetkan tudi nart, plovec pa poskrbi za odstranjevanje odmrle kože na peti. Pripomoček za mokro nego stopal lahko uporablja vsa družina in ga je mogoče očistiti v pomivalnem ali pralnem stroju.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.