Uredništvo

2. 4. 2020  |  Kultura

Iniciativa #ŽURAMDOMA ima že več kot 400 tisoč sledilcev

Na tretjem virtualnem žuru boste lahko prisluhnili Damirju Hoffmanu

Damir Hoffman

Damir Hoffman

Iniciativa #ŽURAMDOMA, s katero Kurzschluss preko svojih družbenih omrežij mlade v času (samo) izolacije poziva k varnemu druženju na daljavo, nadaljuje svojo turnejo virtualnih žurov po Sloveniji. V petek, 3. aprila ob 20.00 bo svoje techno vibracije širil Damir Hoffman.

Kurzschluss preko novih medijev vsak petek omogoča edinstveno virtualno klubsko doživetje. Prvi LIVE stream je za svojo mešalko obogatil Uroš Umek, na drugem je svoje house poslastice predstavil Ian Sound, ki sta skupaj pred ekrane računalnikov, tablic in pametnih telefonov pritegnila več kot pet tisoč ljubiteljev elektronike, skupno pa sta objavi na Facebooku do sedaj dosegli že več kot 400 tisoč uporabnikov.

Tretji virtualni žur bo pripadel Damirju Hoffmanu, ki se je po svojih ljubiteljskih začetkih za mešalnim pultom leta 2003 hitro prebil v ospredje, ne le kot didžej, temveč tudi kot organizator zabav. S projektom Reload Events je domači klub Marco Polo v Novi Gorici postavil na techno zemljevid Slovenije, saj je kot prvi gostil eminentna imena kot so Joseph Capriati, Matador, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Ilario Alicante, kar je tudi domačim ustvarjalcem omogočilo slediti novim smernicam techno zvoka.

dzXF0-QVCys

Leta 2011 je pod okriljem založbe MB Elektronics, v lasti techno legende Marca Bailey, objavil dve izdaji, dve leti kasneje še eno, leta 2013 pa sta skupaj z Johnnyjem Kaosom v založbi Night Light Records izdala EP z naslovom Reload. 

FxBUE6-VC_4

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.