Uredništvo

 |  Družba

»Vsi boste cepljeni!«

Slovenska zgodba o precepljenosti

© Luna TBWA

Agencija Luna / TBWA je ustvarila nov Proglas, ki bo objavljen v jutrišnji tiskani Mladini, obenem pa objavljamo tudi animirano videorazličico. Cepilna strategija in (ne)uspešnost cepljenja sta tako pri nas kot marsikje drugje po svetu tema, ki nas globoko razdvaja. Tisti po(ne)srečeni "Vsi boste aretirani!" in nerodno opravičilo je samo še eden v vrsti avtogolov, ki si ga je zadala država.

"Čeprav slovenska zgodba o precepljenosti še ni končana, da bi jo lahko začeli marinirati v raznih časovnih enotah, ki jo bodo morda nekoč naredile vsaj malo komično, nas tu in tam s svojimi spodrsljaji vsaj nasmejijo."

Blaž Žnidarec,
Luna / TBWA

"Pravijo, da je komedija vsota tragedije in časa. Čeprav slovenska zgodba o precepljenosti še ni končana, da bi jo lahko začeli marinirati v raznih časovnih enotah, ki jo bodo morda nekoč naredile vsaj malo komično, nas tu in tam s svojimi spodrsljaji vsaj nasmejijo," pravi avtor ideje Blaž Žnidarec, tekstopisec na agenciji Luna / TBWA.

WFluhRyUr88

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.