15. 7. 2011  |  Mladina 28  |  Kultura

Festival Lent

Več lokacij na Lentu, Maribor

© MARKO PIGAC

Peter Tomaž Dobrila, svetovalec programskega direktorja javnega zavoda Maribor 2012 - EPK: “Zaposlenost s pripravami na EPK 2012, ki čaka Maribor s partnerskimi mesti, mi dopušča malo prostočasovnih dejavnosti. Te ponavadi izkoristim za sprehode stran od množic in hrupa ali za izbrane prireditve, ki me navdajajo z umetniškimi presežki. Hoja do parka in naprej in obisk koncerta, predstave, razstave, filmske projekcije, literarnega ali kakega drugega dogodka je v tem času označena tudi s festivalom Lent, saj se mestnemu vrvežu ni mogoče izogniti. Vesel sem, da dogaja. Res topel začetek poletja.”

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.