Marcel Štefančič jr.

 |  Mladina 51  |  Kultura  |  Film

Kapsule

Fahrenheit 451: V prihodnosti ljudje ne smejo več brati. Sci-fi antiutopija via Francois Truffaut. Letnik '66. Po romanu Raya Bradburyja. Julie Christie & Oskar Werner.

Seks v mestu:
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis & Cynthia Nixon so postfeministke na predfeministični misiji. Ekranizacija TV serije, ki je preoblekla in preobula svet.

Dogodek: Nekaj se dogaja, pa ne veš, kaj, mar ne, gospod Wahlberg? Apokaliptični misterij via M. Night Shyamalan. Posebna, heh, šokantna edicija. Plus Zooey Deschanel.

Kralj salse: Vzpon & propad Hectorja Lavoeja, kralja salse, iz katerega so lahko potegnili vse razen Jima Morrisona. Energični, zelo atmosferski bio. Marc Anthony & Jennifer Lopez.

Dekle iz predmestja: Sarah Michelle Gellar je »My Fair Lady«, ki sreča svojega Henryja Higginsa, le da odnos tudi konzumirata. Romantični pomp. Plus Alec Baldwin.

Patch Addams:
Robin Williams je zdravnik, ki zdravi s smehom. Injekcija alternativne medicine, ki funkcionira. Po resnični zgodbi. Plus Philip Seymour Hoffman & Monica Potter.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.