Marcel Štefančič, jr.

5. 2. 2009  |  Mladina 5  |  Kultura  |  Film

Kapsule

Mamma Mia!: Greatest hits benda ABBA so soundtrack zgodbe o bejbi, ki išče očeta, toda ko zapoje eks James Bond, veste, da je to le joke ... ee, le odgovor na Tribute Band. Meryl Streep.

Ujemite Smarta:
Steve Carrell je tajni agent, ki uspeva sebi navkljub. Parodija akcijskih filmov, ki izgleda kot parodija parodij. Plus Anne Hathaway & Dwayne Johnson (formerly known as The Rock).

Hulk:
To je seveda prvi Hulk, izdan zato, da lahko utrdite, zakaj je dr. Banner mutiral v orožje za množično uničevanje. Če boste v dvomih, je priložen avdio Anga Leeja. Eric Bana & Jennifer Connelly.

Vitez teme: Fani javkajo, ker Vitez teme ni bil nominiran za Oskarja, zato vam tale posebna edicija ponuja vpogled v zakulisje, tako da boste lahko ugotovili, kaj je šlo narobe. Christian Bale & Heath Ledger.

Milo za drago: Sin skuša poravnati očetove dolgove, toda ne nujno v kešu. Etnična vendetta, ozaljšana z ulicami Bronxa. Sub-sub-Scorsese. Rick Gonzalez, Wanda De Jesus & Dania Ramirez.

Top Gear: Tale britanska serija bo Slovencem pokazala, da to, kar počnejo na cestah, ni še nič. Hej, vaš avto je lahko raketa! Megaoktanski ringelšpil, ki se razteza na petih diskih.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.