Borka

 |  Mladina 31  |  Kultura  |  Plošča

Quantic And His Combo Bárbaro: Tradition in Transition

2009, Tru Thoughts

+ + +

Izdajam britanskega hiperproduktivneža Willa Hollanda le stežka sledimo. Po slabih treh letih bivanja v Caliju v Kolumbiji je sestavil lokalno zasedbo cumbie in drugih godb Latinske Amerike z imenom Combo Barbaro, v tem času pa izdal tudi dve plati. Quantic je v preteklosti navduševal z unikatnimi posegi v godbe funka, afrobeata, soula, hakeljc pa je, da je novi album slišati, kot da bi poskušal ujeti pravi, 'avtentični' zvok regije, brez lastnega žiga, in zato material ni kaj prida razburljiv. V mineštro sicer meša afriške in karibske sloge, a žal precej predvidljivo. Kljub zavidanja vredni izdelavi melodik in aranžmajev plata preveč spominja na generične izdelke, ki jih najdemo na policah z oznako »world music«. Že slišano.


 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.