Max Modic

 |  Mladina 3  |  Kultura  |  Plošča

Norah Jones: The Fall

2009, Blue Note, Dallas

Markantna, nadarjena, multipraktična vokalistka in pianistka Norah Jones, poleg legendarne Diane Krall komercialni biser elitne založbe Blue Note, je pred osmimi leti z jazzovsko obarvanim prvencem Come With Me šarmirala kritiško in širšo, popularnim glasbenim vzorcem naklonjeno javnost, kantrijaše po srcu pa je osvojila z vzporedno zasedbo The Little Willies, s katero je v newyorškem klubu The Living Room prvič nastopila leto pred izidom svojega drugega albuma Feels Like Home (2004). Po predzadnjem izdelku Not Too Late (2007), kontinuiteti z žlahtnim jedrom, brhka Norah tokrat zajadra v pretežno rokerske vode, katerih nepredvidljive tokove obvladuje s prepoznavno žlahtno sproščenostjo. V užitek.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.