Veljko Njegovan

 |  Mladina 8  |  Kultura  |  Plošča

The Go Find: Everybody Knows It's Gonna Happen Only Not Tonight

2010, Morr Music

+ + + +

 

Lahkotna pop formula, ki jo je Dieter Sermeus (glava skupine The Go Find) začel razvijati že na samem začetku delovanja, je tudi na novem albumu tista rdeča nit, ki povezuje enajst dobro strukturiranih skladb. Drugače od nekoliko nedodelanega prvenca Miami in njegovega naslednika Stars On The Wall, na katerem je Sermeus s spremljevalno skupino ustvaril zanimivo mešanico elektroakustičnega zasanjanega popa, je ta izdelek očitno rezultat njegove osebne evolucije. Kombinacija akustičnih in električnih kitar, sugestivnega vokala in analognih sintetizatorjev je še zmeraj navzoča, a tokrat z dodatno dozo ritma in boljšimi aranžmaji. Album, s katerim je Sermeus končno našel glasbeni izraz, ki mu najbolj leži.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.