Tomica

25. 2. 2010  |  Mladina 8  |  Kultura  |  Plošča

BeatMyth & N'Toko: Your Own Two Heads

2009, http://skrci.me/bm8

+ + + +

 

Domači breakbeat tandem BeatMyth je skupaj z N'Tokom v začetku leta prispeval digitalno izdajo, ki jo snamete na navedeni povezavi. Gre za sodelovanje iz lanskega leta, ki je končno ugledalo luč sveta. Dvojec BeatMyth v sedmih komadih ni pretirano elektronično raven ali žanrsko podrejen. Napaja se iz surove energije in zvokovja, ki bi ga v starih časih prej uvrščali v alter spekter kot v pop, vplive pa bi lahko iskali celo pri skupini Rage Against The Machine. K okrepljenemu takšnemu vtisu prispeva N'Toko, ki za mikrofonom precizno (in z razumljivo hitrostjo) sipa rime čez akorde. Navkljub kratki izdaji se v dobrih 31 minutah celostno predstavita ideja in koncept tandema BeatMyth. Netrendovsko.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.