Marcel Štefančič jr.

4. 3. 2010  |  Mladina 9  |  Kultura  |  Film

kapsule

Državni sovražniki: Vzpon & padec Johna Dillingerja, bančnega roparja, ki je preveč verjel filmom. Verjemite temu! Via Michael Mann. Johnny Depp & Christian Bale.

Nadomestki: Bruce Willis se zapiči v zaroto, v katero so vpleteni filmi Jaz, robot, Matrica Reloaded, Stepfordske žene in Terminator 2. Plus Radha Mitchell.

Tahaan
: 8-letni kašmirski deček izgubi osla in dobi bombo. Med ljudi in alpe je prišla zgodovina, ki jemlje talce. Arty bomba! Purav Bhandare.

Strah(ovi) pred temo: Kultni omnibus gorja & terorja, popolni rezime civilizacije, obsedene s strahovi. In strah pred »drugačnimi« je le eden izmed njih.

Džungla: Dva parčka v novogvinejski džungli iščeta Rockefellerjevega sina, ki je tam izginil leta 1961, kar ju stane dostojnega pogreba. Via Jonathan Hensleigh.

Dežela izgubljenih: Dr. Will Ferrell pade v Jurski park, kar nikogar več ne spravi v strah, kaj šele v smeh, pa četudi je priložena Anna Friel.

Dobrodošli, gospod Chance: Peter Sellers je nepismeni vrtnar, ki izgleda kot mesija. Film, ki shodi po vodi. Via Hal Ashby. Plus Melvyn Douglas & Jack Warden.

Borba
: Fant z udarcem torpeda izgleda tako, kot da je prišel na avdicijo za Rockyja, v resnici pa je le Oliver Twist, skanaliziran skozi Harry Potterja. Channing Tatum.

Ples na vodi: Štirje prijatelji rešujejo punco, ki je nehote zanosila - v beograjskih petdesetih. Jugoslovanski grafiti via Jovan Aćin. Letnik '85. Dragan Bjelogrlić.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.