Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 11  |  Kultura  |  Film

kapsule

JCVD: Jean-Claude Van Damme stopi v poštno banko ravno sredi ropa, tako da mora to, kar je prej počel v filmih, zdaj storiti še v realnosti. Metafikcijski teater absurda.

Coco Chanel: Veliko moških je bilo potrebnih, da je Gabrielle Chanel postala Coco. In če do njih ne bi imela averzije, ne bi postala logo - in ne bi je igrala Audrey Tautou.

Izobrazba Charlieja Banksa: Če hočete videti, kako si film predstavlja Fred Durst, frontman benda Limp Bizkit, si poglejte tole dramo iz študentskih dni. Jesse Eisenberg.

Napačen odcep 3
: Pobegli zaporniki padejo na krožnik dobro znane kanibalske družine. Begunec sreča Teksaški pokol z motorko. Tom Frederic & Janet Montgomery.

Mi dva: Nekdanji francoski pop zvezdnik pade v glavo malega računovodje. Biti John Malkovich, part deux. Daniel Auteuil & Alain Chabat.

Neverjetna zgodba: Demoni, kralji kuščarjev, budistični menihi in njihovi učenci so motorji tele hong-konške fu-mečevalske bajke. Nikolas Tse & Charlene Choi.

Ime mi je Sarah: Punca, ki se zaljubi v alkoholika, hlini, da je tudi sama članica društva anonimnih alkoholikov. Romanco pilotira nekoč neanonimna Jennifer Beals.

Morning Light:
Tako je ime jadrnici, s katero 15 mladcev in mladenk prejadra Tihi ocean. Disneyjev dokumentarec, ki pa je bolj resničnostni šov kot avantura.

Težave vsak dan
: Vincent Gallo sreča Francozinjo, ki mu da več kot zadnji tango. Amerikanec v Parizu s twistom. Via Claire Denis. Plus Beatrice Dalle.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.