MOŽINA NIKONj

Poroča BERTO RITOTREB, fotografira Bert Ritoplune

Jože v akciji

Jože v akciji

Jože in Nikon

Jože in Nikon

Jože Možina, za zdaj še direktor TV Slovenija, se je dobro pripravil na prihajajoči kadrovski cunami na nacionalni televiziji. Naučil se je še fotografske obrti, kar je lepo pokazal na evharističnem kongresu v Celju. Opremo pa tudi že ima kvalitetno. Komaj čakamo na izdelke.

Najlepša poslanka podarja

Interpelacijske tangice za naše bralce!

Preverja posebni dopisnik Doc Maxim

Čudoviti čevlji najlepše poslanke so žal že oddani, se pa lahko zdaj potegujete še za njene tangice!

Čudoviti čevlji najlepše poslanke so žal že oddani, se pa lahko zdaj potegujete še za njene tangice!
© Bert Ritoplune

Kot smo že poročali, najlepša poslanka Eva Irgl na svoj spletni naslov dobiva nepredstavljive količine elektronske pošte. Odkar je javno povedala, da je znova samska in da išče moža, je dobila ogromno bolj ali manj konkretnih ženitnih ponudb, saj so moški v njej - za razliko od nenadarjene Katarine Kresal - takoj prepoznali idealno mater in tradicionalno ženo.

Da bi najlepša poslanka pridobila čas za razmislek in hkrati razveselila svoje oboževalce, se je najprej odločila enemu od najzvestejših podariti elegantne čevlje, ki jih je nosila med nedavno interpelacijo notranje ministrice Katarine Kresal. “Naj povem, da sem jih nosila samo dvakrat,” nam je z nasmeškom povedala poslanka SDS. Čevlje, ki so zasenčili njen govor, je sicer osvojila ena od bralk konkurenčne revije, da pa se naši bralci, goreči ljubitelji javnih izvajanj najlepše poslanke, ne bi počutili zapostavljene, se je Eva Irgl odločila, da enemu od bralcev Mladinamita podari tangice, ki jih je prav tako nosila med interpelacijsko razpravo. “Naj povem, da sem tudi tangice nosila samo dvakrat,” nam je z nasmeškom povedala poslanka SDS.

Skratka, če bi radi imeli doma prekrasne malo rabljene tangice številka XS, nam na naš elektronski naslov sporočite, zakaj si želite prav te tangice in ne pozabite pripisati vseh svojih osebnih podatkov.