Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 32  |  Kultura  |  Film

kapsule

Nepremagljiv: Kako je Nelson Mandela Južno Afriko združil v eno nacijo - in to z rugbyjem. Šport in politični šah via Clint Eastwood. Morgan Freeman & Matt Damon.

Sedem samurajev:
Prebivalci vasi, ki jo stalno terorizirajo banditi, najamejo samuraje, ki potem stkejo dobro osnovo za Sedem Veličastnih in druge predelave. Klasika klasik!

Cocaine Cowboys: Če še niste videli tegale unikatnega dokumentarca o vzponu Floride in pravih Brazgotincev, potem ne oklevajte. Ne boste ga pozabili. Doku na koki!

Družinske božične počitnice: Randy Quaid z družino obtiči na pacifiškem otoku, tako da doživi beli Božič. Ker se počasi spet bliža veseli december, malce avansa ne škodi.

Melodija ljubezni:
Poznavalka klasične glasbe nehote zanosi s country zvezdnikom, kar je priložnost, da neplodna ženska končno dobi otroka. Melrose Place, heh. Laura Leighton.

Sosedina otroka: Če bi radi videli TV šoker za gospodinje, potem si poglejte tale psihotriler, v katerem so sosedje sosedom res sosedje. Laura Harring & Linden Ashby.

Slonček Dumbo:
Dumbo je slon, ki ima prevelika ušesa, zato postane diskriminirana manjšina, toda ko poleti, prihaja tudi miši. Disneyeva klasika z bajnimi dodatki.

Gospodarji vojne: Tri »pogumna srca« se pridružijo vojski dinastije Qing, toda intrige in boj za oblast minirajo njihov heroizem. Hongkonški epos. Jet Lee & Andy Lau.

Skrivnostni otok - Celotna peta sezona
: Oceanovih šest se vrne na otok, tako da vas čaka veliko potovanja skozi čas - kako so te prehode skozi čas uredili, pa v dodatkih.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.