Veljko Njegovan

 |  Mladina 19  |  Kultura  |  Plošča

Tennant/Lowe: The Most Incredible Thing

2011, Parlophone/Dallas

+ + + +

To, da se Neil Tennant in Chris Lowe, ustanovna člana priljubljene britanske elektropop atrakcije Pet Shop Boys, navdušujeta nad klasično glasbo in baletom, je bilo že razvidno iz nekaterih njunih skladb. Če k temu dodamo še izvrstno spremljevalno plesno predstavo zadnje turneje skupine PSB, ne preseneča, da sta se odločila posneti glasbo za moderni balet The Most Incredible Thing, ki je bil uprizorjen v najpomembnejšem londonskem plesnem gledališču Sadler's Wells. Ob pomoči živega orkestra iz Vroclava sta posnela mešanico orkestralne klasične glasbe in modernih elektronskih ritmov, ki sestavljajo soundtrack za balet, narejen po predlogi zgodbe Hansa Christiana Andersena. Zanimiva sinergija starega in novega, klasičnega in modernega.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.