666

 |  Mladina 23  |  Kultura  |  Plošča

The Global Warming Extravaganza: Debaucherous Adventure

2011, samozaložba

So zasedbe, ki tvorjenje godbe dojemajo kot nekaj izredno resnega, če ne morda celo vzvišenega, in seveda zasedbe, ki to zadevo jemljejo kot popolnoma sproščeno zajebancijo. No, med zajebante se lahko uvrsti tudi skupina GWEX s prvencem Debaucherous Adventure, ki slušatelju ponudi zabavno žanrsko zmešnjavo vseh mogočih glasbenih iznajdb bolj ali manj popularne godbe zadnjih nekaj desetletij, nastale na metalski podlagi in iz multimedijskega šunda. Članom zasedbe seveda ne manjka ne humorja ne idej in ravno tako ne godbenega znanja ali poznavanja inštrumentov. Morda vse skupaj malce spominja na tisto, kar je ustvarila zasedba Crotchduster na albumu Fat Box of Shit, se pravi metal in debilana z obilico godbene komedije. Zabavno.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.