Borka

7. 7. 2011  |  Mladina 27  |  Kultura  |  Plošča

Sbtrkt: Sbtrkt

2011, Young Turks

/media/www/slike.old/mladina/plosce2703.jpg

 

Enigmatični londonski producent »postdubstepa« Aarone Jerome, ki se na nastopih skriva za masko, je v letu in pol naredil več kot kup njegovih kolegov v petih. V ospredje pestre in hitro razvijajoče se scene se je zavihtel z z vzkliki hvaljenimi singlicami, predvsem pa z remiksi za svetovne zvezde (elektronike). Z albumom samo potrjuje svoj status in nekateri mediji ga že naivno in vehementno primerjajo s Timbalandom. Jeromov prvenec je (žal) zastavljen ambiciozno in povsem tržno, kar je značilno za dolgometražce britanske širše klubske scene. Ogromno je klišejskih gostujočih vokalov, produkcija kristalna in obvladaško natančna, aranžmaji pa se v nekaterih delih nevarno bližajo normam popa. SBTRKT dostavi točno tisto, kar se je pričakovalo. Kompaktno, klinično in trendi.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.