Danes otvoritev tretje, zadnje razstave na festivalu Break_21

Na razstavi sodelujejo: Ljubica Andjelković (HR), Davide Grassi (SI/IT), Mario Horvat (HR), Liane Lang (UK): Foetus, Bojana Romić (YU), Martin Sastre (UY): Masturbated Virgin, Zoran Todorović (YU), Petra Vargova (CZ): DOA2.

Razstavljeni bodo tudi stripi avtorjev: Ivana Armanini, Beppi & Mary Knott, Frederique Cabaille, Goran Cvek & Emil Jurcan, Andreja Kladnik, Dragomir Križić, Miroslav Lazendić, Miroslav Nemeth, Ivan Mitrevski, Dalibor Rajninger, Zoran Stojilković, Rui Sanguinho, Willem Verburg.

Ob 21.30 v Galeriji Kapelica: performans ukrajinske umetnice obešanja Elene Kovylinove.

Ob 22.00 v Klubu K4: kulinarično vživljanje v vojne razmere Emirja Jelkića: Warcook.

Za pogostitev ob otvoritvi (Zoran Todorović): Povabilo na kanibalsko večerjo!

Zahvaljujoč ljubezni do človeške lepote imamo čast, da vas povabimo na sočni grizljaj mesnega aspika, narejenega iz delov človeških ušes in sveže zelenjave! Beograjski umetnik Zoran Todorović je spremljal lepotno operacijo in za nagrado dobil delčke, ki so od spremenjenega obraza ostali. Ti koščki so so služili kot jušna osnova za okusen, z zelenjavo okrašeni aspik. Vabljeni na enkratno pokušino!

Z ostalim programom zadnjega tedna festivala Break_21 se lahko seznanite na spletni strani festivala.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.