666

 |  Mladina 31  |  Kultura  |  Plošča

Japanische Kampfhorspiele: Kaputte Nackte Affen

2011, Unundeux

Z zadnjim zvočnim izdelkom naj bi se bojda nemška združba Japanische Kampfhorspiele poslovila od nadaljnjega delovanja v glasbenem undergroundu. Poslovilna zgoščenka prinaša slušatelju razgibano in dokaj kaotično zmes med metaliziranim hardcorom ter agresivnim punkerskim grindom s kančkom svojevrstnega zunajžanrskega pristopa pri tvorjenju vsesplošnega zvočnega kaosa. Glede na predhodne izdelke je Kaputte Nackte Affen še najtežji in najmračnejši album omenjenih godbenikov, brez pretiranih samouničevalnih nagonov. Po trinajstih letih delovanja je to precej zgleden izdelek za zaključek zanimive in razgibane godbene kariere, ki je ves čas ostajala zvesta le sama sebi. Finalno.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.