Saša Eržen

 |  Mladina 35  |  Kultura

Tamponi za seks

Higiena v vročih dneh

© Saša Eržen

Higiena je pol zdravja, tudi med seksom. Kaj torej storiti v “tistih dneh”, ko vse kaplja in curlja, želja po brezmadežnem spolnem odnosu pa je enako močna kot menstruacija? Tadam! “Soft tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav za higienski spolni odnos med menstruacijo.” Seveda jih je mogoče uporabljati tudi v manj vročih situacijah, na primer v savni, med plavanjem ali pri ostalih športnih aktivnostih. Roza valjčki s premerom pet centimetrov so izdelani iz biokompatibilne netoksične pene. V eni škatlici je deset sterilnih, posamično pakiranih tamponov. Pred uporabo jih ob straneh stisnete skupaj in s sredincem potisnete na konec tunela naslade. Bojazen, da bi tampon med odnosom zlezel kam drugam, je odveč. Ker nimajo vrvice, se tudi odstranijo s pomočjo v peno zarezane luknjice in pincetnega prijema. “Tamponi nove generacije” so dermatološko in klinično testirani, brez kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje - za tega boste morale poskrbeti kar same oziroma s partnerjem.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.