Jure Aleksič  |  foto: Sabina Đogić

9. 9. 2011  |  Mladina 36  |  Družba  |  Intervju

“S tem, ko so se mnoge ženske pomožačile, so bili mnogi moški še bolj potisnjeni v žensko držo. Vse to pa seveda ne vodi v zelo harmonične odnose. In zato se moram pogosto vprašati: kaj se je vendar zgodilo z ljubeznijo? Kaj se je zgodilo s konceptom dveh ljudi, ki sta tam zato, da drug drugega oplemenitita, ne da se bojujeta?”

Sasha Cobra: "Kaj se je vendar zgodilo z ljubeznijo?"

spolna terapevtka

Svojim slovenskim učencem je najprej zarolala filmček. Na njem starejši črni gospod dve ženski na mizi pred sabo pripravi do orgazma samo z manipulacijo njune energije. Kljub temu, da se ju gospod komajda dotika, ženski na koncu kričita kot bi rojevali.

Potem je gospodična Cobra zarolala še en filmček, na katerem sama na podoben način porihta nekega ubogega trebušastega vraga, ki pri tem dobesedno vrešči kot bi ga dajali iz kože. Čeprav je bila zadeva videti precej brutalna, naj bi bila izkušnja za pacienta bojda izjemno lepa. Bojda mu je naredila ogromno dobrega, saj naj bi mu iz telesa sprostila cel kup 'spolnih travm'. »Naporna je bila izkušnja zanj predvsem zato, ker se je tako srdito boril proti solzam.« je pojasnila gospodična Cobra: »Célo njegovo telo je hotelo jokati, ampak njegova zavest se je borila z vsem, kar je imela na razpolago. In ko je končno zahlipal, je s tem energiji odprl vrata, in v trenutku mu je bilo lažje. Mnogi me vprašajo, zakaj je izkušnja za moške in za ženske videti tako drugačna. Odgovor je, da so ženske socializirane tako, da so jim tovrstne čustvene sprostitve vsaj občasno dovoljene - vsake toliko se jim pač tolerira kak histerični napad. Moški pa tega privilegija nimajo. Ves čas se morajo imeti pod kontrolo - zato se jim marsikaj nabere. Ampak v resnici se je imel pacient lepo in se mi je kasneje iz srca zahvalil.«

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.