Max Modic

 |  Mladina 39  |  Družba

Popoln par

Natalija za Slovence, Jan za Slovenke

Kot zvesti bralci najbrž še pomnite, smo pred meseci v uredništvu vašega omiljenega tednika po izkušnjah sorodnih anket iz zahodnoevropskih in ameriških medijev sestavili vprašalnik z naslovom Spolne navade Slovencev. Vprašalnik smo po pošti in spletu razposlali širom po domovini, vprašanja pa strnili v štiri tematske sklope: izkušnje na seksualnem področju; spolnost med dejstvi, željami in fantazijami; partnerstvo in spolna privlačnost; ter pornografija pro et contra. Vprašalnik smo po navadni in elektronski pošti razposlali širom po Sloveniji. Po isti poti ste nam vrnili 1980 izpolnjenih, uporabnih in za analizo primernih vprašalnikov. Med drugim nas je zelo zanimalo, s katero osebo iz javnega življenja bi Slovenci oziroma Slovenke najraje skočili v posteljo. V moških vlažnih snih je brez resne konkurence zmagala Natalija Verboten s 153 glasovi oziroma s 105 glasovi prednosti pred drugouvrščeno Karmen Stavec. In koga so si izvolile Slovenke? Med moškimi favoriti je bil boj nekolikanj bolj izenačen, kljub temu pa je tik pred ciljem s triumfalnim naskokom povedel Jan Plestenjak in z 88 glasovi daleč zadaj pustil favoriziranega Sebastjana Cavazzo, ki je na drugem mestu zbral 50 glasov. Našo naslovnico sta takrat krasila Natalija in Jan, kot ju je videl avtor razvpitih Mladininih dupleric. Zdaj sta tu v živo. Da razkrijeta skrivnost njunega uspeha. Oziroma skrivnost njune spolne privlačnosti.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.