Uredništvo Mladinamita se pridružuje pozivu stranke SDS, ki na svoji spletni strani poziva simpatizerje, naj darujejo denar za plačevanje stroškov, ki jih ima Janez Janša s sodnimi mlini.

ZBIRAJMO ZAMAŠKE ZA JANEZA

Zbrane zamaške dostavite na sedež stranke na Trstenjakovi ulici 8 v Ljubljani z obveznim pripisom ZAMAŠKI ZA JANEZA.

DEKLE Z NASLOVNICE

Nagradno vprašanje: Ali je EVA na naslovnici tokratne Mladine ali ni?
a)Seveda je, a je morda katera lepša od nje?
b)Seveda ni, ker gre za naslovnico Mladine in ne Demokracije.
c)Za zdaj še ni, bo pa, takoj ko prevzame vodstvo stranke SDS in jo stranke SDS, SLS, NSi, DeSUS in DL podprejo kot naslednjo mandatarko.
Nagrada: Večerja v dvoje z Evo

70 LET POZNEJE

Dan pred 70. obletnico domobranske prisege Bogu in Hitlerju na ljubljanskem stadionu 20. aprila 1944 so neznanci Ljubljano prelepili s plakati, ki so domobrance pozivali, naj naslednji dan pridejo na stadion in obnovijo prisego.

Plakat na ljubljanskem Plečnikovem stadionu 19. aprila 2014

Plakat na ljubljanskem Plečnikovem stadionu 19. aprila 2014

Plakate je budno oko postave pravočasno odstranilo, ker je Plečnikov stadion tako dotrajan, da je zadrževanje na tem območju nevarno in je obstajala velika verjetnost, da bi se tisoči domobrancev usmerili proti stadionu Stožice, kjer pa bi lahko prišlo do spopada s t. i. trenirkarji, privrženci Zorana Jankovića. Sam Janković je napovedani dogodek sicer komentiral z besedami, da je vsak, ki na njegovem stadionu plača vstopnico, več kot dobrodošel. Če bi vsi domobranci res prišli, bi jih bilo več, kakor je bilo navijačev Olimpije na stadionu vse leto.

JURIJEV BUNKER

ODKRITJE V VESOLJU