Klemen Košak

13. 2. 2015  |  Mladina 7  |  Družba

Novi viktorji

Pri novi oddaji bo sodeloval izjemno dragoceni direktoričin sin

Od 7. marca bodo gledalci prvega programa Televizije Slovenija spremljali serijo novih oddaj Ne se hecat. Vodila jih bosta Nina Osenar in Boris Kobal, član ekipe bo tudi Bine Bizilj, sin direktorice TV Slovenija Ljerke Bizilj. Iz službe za odnose z javnostjo RTV Slovenija so zatrdili, da ne gre za nepotizem. Izvajalce oddaje so izbrali na podlagi odprtega javnega povabila, ki ga je 3. decembra lani podpisal Mario Galunič. Za izvajalca nove sobotne oddaje je bilo izbrano podjetje Nacionalni AV center, potem ko je prijavljene zasnove oddaj ocenila strokovna komisija. Bine Bizilj sodeluje kot član kreativne oziroma scenaristične ekipe.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.