Goran Kompoš

 |  Mladina 29  |  Kultura  |  Plošča

Arca: Entranas

2016, Samozaložba

Eden najprodornejših elektronskih producentov je že februarja napovedal izid tretjega albuma, ker pa se je ta očitno zavlekel, je namesto albuma zdaj objavil nov mikstejp. Ta sledi logiki prejšnjih mikstejpov, na katerih je nekaj njegove najdrznejše glasbe, ki mu je med drugim odprla vrata do sodelovanja s Kanyejem Westom, FKA Twigs in Björk. Ker ostaja zvest prepoznavnemu izrazu, bodo na svoj račun spet prišli njegovi dozdajšnji feni, prikrajšani pa bodo tisti, ki si želijo slišati kakšen Arcov nov trik. Ja, temačnost, bolečina, mazohizem in ekscentričnost, ki močno zaznamujejo njegovo glasbo, nagovarjajo zelo specifičnega poslušalca, to pomeni, da si vsaj za zdaj najbrž še ne bo razširil občinstva. Bo obrat prinesel album?

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.