Peter Petrovčič

 |  Mladina 50  |  Politika

Res ni neumnega vprašanja?

Več ko je poslanskih vprašanj (in vedno več jih je), manj kakovostna so

© Tomaž Lavrič

»Ali pride ameriški predsednik v Slovenijo? Če ne, zakaj ne? Ali ga je slovenska vlada povabila v Slovenijo? Če ne, zakaj ne? Če da, kakšni so razlogi, da ni prišel v Slovenijo?« To je v dneh pred zadnjim evropskim obiskom odhajajočega ameriškega predsednika Baracka Obame vlado vprašal poslanec SDS in nekdanji predsednik upravnega odbora slabe banke mag. Andrej Šircelj. A ni težava zgolj v vsebini ali odsotnosti vsebine v poslanskih vprašanjih. Problematična je tudi količina. V tem mandatu, še posebej v zadnjih mesecih, je bilo namreč zastavljenih precej več poslanskih vprašanj kot v kateremkoli obdobju ali mandatu doslej.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

Pisma bralcev

  • Peter Petrovčič, Mladina

    Res ni neumnega vprašanja?

    V prejšnji številki Mladine smo v članku z naslovom »Res ni neumnega vprašanja?« poslanca SDS Žana Mahniča po nemarnem izključili iz poslanske skupine SDS. To seveda ne drži. Žan Mahnič je še vedno član SDS in njene poslanske skupine. Za napako se vsem prizadetim opravičujemo. Več